ЦСКА претърпя тежко поражение с 1:3 от Черно море насред "Българска армия". "Червените" започнаха с две домакинства новия сезон, но в тях успяха да вземат едва 1 точка след като в първи кръг направиха 2:2 с Етър. 

На принципа на поговорката "Глас народен - глас Божи" БЛИЦ дава думата на феновете на ЦСКА. Пускаме най-интересните коментари от най-големите групи с привърженици на клуба в социалните мрежи.

Коментарите са без редакторска намеса. Сред тях има множество отрицателни, но има и такива, които застават зад отбора в тези тежки времена.

"Аз не приемам оправданията на треньора Митов за основателни. Оставка!"

"Бодуров да влиза в съблекалнята и да им чупи краката на всичките"

"Най-слабият отбор на ЦСКА. Вината е изцяло на ръководството, че оставяха отборът без треньор по време на лятната подготовка. Пак се взеха измислени играчи. този сезон ще е успех, ако въобще влезем в шестицата"

"Звучен шамар, евала на морето, малко да ни приземи. Само едно нещо: Треньорското "Двама мъже и половина" ВЪН! Заедно с Чорбаджийски и Стойчо Атанасов"

"Питат го този Митов защо Бодуров е извън групата, той се прави на луд! Е?! Защо ли? Защото е мъжкар и ви казва истината в очите! А вие не сте свикнали някой да ви говори така! Вън от ЦСКА, бездушници!"

"Това са отрепки, които нямат място в отбора. Като се започне от Стойчо Стоилов, пенсиите - треньори, неопитния още Митов и половината пълнеж по терена"

"Какво да коментираме? Всички вън!"

"После да не кажем, че БФС са ни виновни"

"Сега слушам Митов, че щял да си поговори сериозно с играчите.. Той сериозен ли е?"

"Най-хубавото нещо беше смяната на Стойчо Атанасов"

"Това момче Стойчо ни закопа. Нищо лично против него, но 3 години го чакаме да направи сносен мач. Чорбаджийски е същата работа, по-малко трагичен е. Атанасов всеки път като пипа е опасност за другия отбор. И това го знаем всички от години. Как може клубът да не го знае? Като ще му дават шанс, нека го правят като водим с 3:0. Антов и Митков - ДА, но такива като Атанасов не"

"Защо Бодуров, Занев, Фабрини и руснака не играха?"

"Този къдрав пудел нищо не отбира. Заедно с Люпко за ръчичка и на изхода"

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

"Винаги верни! Само ЦСКА"

"До последен дъх и с цялото си сърце"

"Няма да е все така! Дръжте се "армейци", ще дойдат по-добри времена... Само ЦСКА".

"Ей, Фейсбук тролчета, дребни душици мамини сладки, ЦСКА ще бъде там където му е мястото, въпреки всичката помия, която бълвате".

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020