Героят на ЦСКА при победата с 4:1 над Несебър в 1/16-финал за Купата на България - Кевин Кубемба коментира представянето си в срещата, в която отбеляза хеттрик. Нападателят на "червените" не е сред титулярите от началото на сезона,  нообеща да работри повече, за да заслужи доверието на треньора си.

"Радвам се, че спечелихме. Това ми е първият хеттрик в професионалния футбол. Успях да се справя и се радвам, че спечелихме този мач. Нормално е чувството да вкара три пъти. Радвам се, че победихме, за нас бе важно да минем напред. За мен е удоволствие.

Аз продължавам да работя, невинаги се получава. Радвам се, че успях, когато имам възможност ще бележа. Няма проблем, че не играя често. Каранга е много добър нападател, опитвам се да покажа, че заслужавам място на терена.

Всеки мач е труден и всеки съперник е труден. Всеки заслужава уважение. Ако играем добре, защо да не спечелим Купата? Би било трудно, но ние сме силен тим и ще се опитаме да спечелим Купата“, коментира Кубемба пред DIEMA SPORT.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ