Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обяснимо беше в минорно настроение след домакинската загуба с 1:2 от ФК Копенхаген. "Червените" бяха ощетени от съдията Барт Вертентен в първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа, но въпреки това младият специалист не си позволи да атакува рефера.

"Играхме страхотно в първите минути. След това се видя, че сме излезли срещу силен противник. Сигурен съм, че aко бяхме 11 срещу 11, щяхме да спечелим", коментира веднага след мача Нестор Ел Маестро.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Нямам какво да кажа за отсъжданията на съдията. Видях и ситуацията за червения картон, и дузпата. Футболът е много тежка игра понякога, особено когато се случват подобни неща. Винаги е трудно, когато загубиш с 1:2 в домакински мач", продължи треньорът на ЦСКА. 

"Копенхаген игра тактически много грамотно, най-вече през второто полувреме. Ще бъде много тежък реванш, шансовете намаляха", призна спецът. 

"Отбелязаха ни с фантастичен удар от дистанция и от дузпа”, каза Ел Маестро. 

"Преди мача казах, че шансовете са 50:50. Видях датските футболисти, които пееха и празнуваха, така че може да имат известно самочувствие след победата", добави треньорът на ЦСКА.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019