Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира победата на своя отбор над Ботев (Враца) с 2:0 и заяви, че Левски ще има преимущество в дербито в следващия кръг на Първа лига.

„Всеки мач е труден. Това е сериозна седмица, защото имаме три трудни мача да изиграем. Не мисля, че сме играли достатъчно мачове, за да кажем дали сме добри у дома, или по-добри вкъщи. Просто съвпадение, дали сме навън или вкъщи, не мисля, че това е проблем за нас. Направихме план в началото на седмицата, за да можем да спечелим и трите мача“, сподели Ел Маестро след мача.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Не мисля, че в което и да е дерби има фаворит. Мисля, че Левски има малко преимущество, защото няма кой знае колко труден мач за Купата. Но това е жребият, ще направим всичко възможно да спечелим и за Купата срещу Монтана“, разкри треньорът защо очаква "сините" да имат леко предимство в дербито.

„Енрике Рафаел няма да е на линия скоро. Контузията, която претърпя в Рига беше много сериозна. Той се нуждае от поне още 4 седмици. Няма истина в това, че ще вземем бразилски полузащитник.“

„Честно казано не видях грешката на вратаря при първия гол. Видях, че няма засада, но не видях действията на вратаря. Взимаме всичко, което можем“, завърши Ел Маестро.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019