Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи наказание от един мач от Дисциплинарната комисия на БФС. На заседанието й днес беше изгледан запис от дербито с Лудогорец (1:1). Санкцията на Ел Маестро е заради демонстративното му сядане на терена в края на мача, когато той реагира, недоволен от краткото добавеното време, което беше първоначално назначено. Треньорът на ЦСКА дори коленичи пред четвъртия съдия Ивайло Стоянов, на когото се помоли, след като видя, че вдига таблото с едва 2 минути продължение. В крайна сметка дербито се игра до 95-ата минута.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

На Ел Маестро е наложeна и 1000 лева парична глоба. Той няма да води ЦСКА при гостуването на Верея в Стара Загора. Мачът oт 19-ия кръг на Първа лига е в неделя от 15:00 часа на стадион "Трейс Арена". 

"За самоволно навлизане на терена, на основание чл. 34, ал.1, т.5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Нестор Ел Маестро – ст. треньор на ПФК ЦСКА с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 1000 лева", гласи решението на Дисципа.

Всички наказания - ТУК!

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019