Треньорът на ЦСКА Нестро Ел Маестро даде кратък обзор за сезона на "червените" до момента. Също така сърбинът сподели мнение и за това, че ако в България е била налична системата за видео повторения (ВАР), то Левски би бил много далеч от "армейците" спрямо точковия актив.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Определено сме по-добре от Левски и таблицата с класирането показва това. Продължаваме да не сме на същото ниво като Лудогорец, класирането показва и това. Мисля, че позицията ни е реална и мнението ми е, че точките не са много реалистични. Не вярвам в конспиративни теории, но имахме липса на късмет. Ако в България имаше система ВАР, позициите щяха да са същите, но Левски щеше да е много по-далеч от нас с точките", каза треньорът пред "Канал 3".

"Да бием Лудогорец ще е... не мога да кажа чудо, но една много голяма изненада и ще шокираме хората в Европа. Всички ще говорят за това. Не е невъзможно, но ще е нещо, за което всички ще говорят. Това е една от причините да съм тук, защото харесвам такъв тип предизвикателства. Мечтите понякога се случват, но както знаете не много често. Други клубове са го правили в други първенства, но тук е малко по – трудно и не се очаква", добави сърбинът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019