Лявото крило Кевин Меркадо е изиграл последния си мач за ЦСКА, пише „Тема Спорт“. 22-годишният футболист е водил на няколко пъти разговори с ръководството, но в крайна сметка решението е било договорът му да не бъде подновяван. Еквадорецът беше под наем на “Армията” от испанския Гранада до края на тази година. Съвсем доскоро индикациите бяха, че той ще остане в тима, но впоследствие ситуацията е претърпяла обрат и така Меркадо се разделя с клуба.

Изходящ трансфер може да последва за колумбийското крило Густаво Кулма, който е част от играчите, акостирали в ЦСКА заедно с групата от Литекс. “Червените” ще изпратят няколко от по-младите си играчи под наем през пролетта. Сред тях ще е нападателят Милчо Ангелов, който бе пратен при юношите заради лоша дисциплина.

Пламен Гълъбов и Никола Колев ще останат в Етър и за втория дял от шампионата, след като бяха преотстъпени само до края на декември. Един от Стойчо Атанасов и Александър Георгиев също ще заиграе за друг отбор от пролетта.

Футболистите на ЦСКА се събират отново на 8 януари, като до 10-и поетапно ще преминат медицински прегледи. След това ще има лагер в Анталия (Турция), а малко след 20 януари стартира вторият дял от подготовката - в Марбея (Испания).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018