Репортерката на Гала от "На кафе" Зейнеб Маджурова заби бившия нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев, пише "Телеграф". Виновник за разкритието на връзката им стана попфолк певицата Гергана, която се щракна с прясната двойка и сподели общия фотос в социалните мрежи.

Последователите на Зейнеб останаха шокирани от снимката, придружена с многобройни сърца и емотикони, която е споделена и от феновете на попфолк гърлата Гергана. За никого не е тайна, че 33-годишната репортерка бе в сериозна връзка, а съвсем наскоро нейн фотос предизвика бурни реакции сред феновете й - в социалната мрежа Инстаграм Зейнеб беше публикувала снимка, на която бе забелязано бижу, наподобяващо годежен пръстен. 

Очевидно обаче става дума само за украшение, тъй като блондинката е далеч от мисълта за сватба, особено в компанията на Сакалиев, който се слави като един от свалячите в българския футбол. Според слуховете двамата излизат от няколко месеца, но на този етап пазят отношенията си в тайна дори от близките си приятели и близки.

Верните фенове на певицата Гергана забеляаха, че снимката, на която любимката им позира със Стойко и Зейнеб, е изтрита. Дали изпълнителката на "От този момента" я е премахнала по молба на репортерката все още не е ясно, факт е обаче, че пикантният фотос е наличен единствено във фен страниците на меломаните.

Последователите на Зейнеб са категорични, че Сакалиев е суперпартия за нея. Той е син на известната скиорка от миналото Любомилка Кацарска, която е девета на световно първенство, трикратна балканска и многократна републиканска шампионска в ски бягането. Освен с чувство за хумор Сакалиев може да се похвали и с визия, примамила десетки дами.