Легендата на ЦСКА Георги Велинов коментира последното дерби срещу Левски (2:2) и инцидента, който прати полицайка в болница. Припомняме, че след хвърлена бомбичка от сектора с феновете на Левски униформената служителка бе окървавена и впоследствие претърпя операция на окото.

„Не е нормално това нещо! Абсолютен вандализъм. Българският футбол няма полза от такива случаи. Да страдат хора заради малоумщина... Няма какво да коментирам, ужасно нещо. Дано жената се възстанови колкото се може по-бързо“, каза Джони Велинов пред БЛИЦ.

Легендарният страж коментира и двубоя, който започна с ранни два гола още в първите десет минути за ЦСКА: „Перфектно първо полувреме, отдавна не бяхме играли така. И аз не мога да го разбера защо се допусна след това спад в играта, а и защо допуснахме ранен гол през второто полувреме. За втори път ни се случва подобно нещо, но това се случва във футбола.“

„Сега остава да мислим за реванша за Купата срещу Левски. Ние сме по-добрият отбор, доказваме го непрекъснато. Два гола се връщат лесно, видяхте, че го направихме за десетина минути. Да се надяваме, че ще започнем така и на реванша“, допълни още Велинов.

„Жеферсон определено не беше за червен картон. Той беше за жълт, но реферът си затвори очите“, каза още бившият страж по повод изгонването на защитника в края на двубоя.

На въпрос, има ли шанс ЦСКА да се справи с Левски в реванша за Купата, Джони Велинов коментира: „Има шанс, ние сме ЦСКА и ще се борим до последно. Такава е кармата ни. Каквото и да стане, ще се борим за всичко.“
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ