Състоянието на десния бек на ЦСКА Иван Турицов се подобрява, пише "Тема Спорт". 

Той вече е свалил шината, която носеше на коляното си. Футболистът обаче ще се нуждае поне от още една седмица преди да започне пълноценни занимания. Това вероятно ще се случи едва на лагера в Австрия, който започва на 20 юни и ще продължи до 4 юли. Засега Турицов постепенно ще увеличава натоварванията.

Бранителят беше контузен в дербито с Левски в края на миналия сезон след грубо влизане на Паулиньо. Младият талант все пак дойде на първата тренировка за лятото на 9 юни, макар тогава все още да бе с шина на крака си и се придвижваше с патерици. Той се снима с феновете и раздаде куп автографи. 19-годишният плевенчанин се оказа голямото откритие на есента и се наложи като безспорен титуляр в отбраната на “червените”.

Заради деликатната ситуация в наговата зона обаче клубът води преговори с десен бек от чужбина, който да може да действа и в центъра на защитата. “Армейците” искат да имат по две опции на всеки пост и с привличането на още един краен бранител, на практика ще го осъществят. Стойчо Атанасов пък най-вероятно ще бъде преотстъпен.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019