Tреньорът на ЦСКА Добромир Митов разкритикува футболистите си след безличното 0:0 в реванша срещу Титоград в черногорската столица Подгорица. Все пак „армейците“ се класираха за втория квалификационен кръг на Лига Европа след 4:0 в първата среща. Митов обаче призна, че ще бъде далеч по-трудно срещу следващия им съперник Осиек от Хърватия.

“Казах им, че трябва да излезем напълно мобилизирани. Видяхте, че през първите 20 минути държахме инициативата. След това се получи спад в нашите редици. През втората част вдигнахме оборотите и не им дадохме шанс. Важното е, че продължаваме напред в турнира. Наистина беше важно днес да не получим гол. Ние сме ЦСКА и трябва да създаваме ситуации и да бележим голове”, коментира Добри Митов след мача в Подгорица.

“В един отбор всички са титуляри и всички са резерви. Правят се промени. На всеки ще даваме шанс, всеки ще получи възможност за изява. Отборът на Титоград е един много добре организиран състав. Трябва да бъдем внимателни, нямаме право да подценяваме нито един отбор. Ще бъде много по-трудно срещу Осиек. Ние се редуваме. Аз, Милош и Люпко. Аз не виждам проблем с това. Ние сме екип, решенията ги взимаме всички заедно”, добави наставникът на „червените“.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери