Треньорът на ЦСКА Добромир Митов обяви основните причини за издънката на старта на новия сезона в efbet Лига. „Червените“ завършиха 2:2 срещу Етър на „Българска Армия“ и спечелиха само точка в първия си мач от шампионата.

“Не успяхме да задържим победата. Две подценявания на ситуациите ни лишиха от победата. Искахме да победим, но допуснахме два наивни гола. Като цяло добър мач. Създадохме положения, вкарахме гол, но го отмениха. Не мога да кажа дали е имало засада. Първият им гол ни смути, но се върнахме в двубоя“, коментира Добри Митов след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Трябва да се работи върху завършващия удар. Да отбележиш гол е най-трудно. Въпрос на концентрация и умения. Не са много положенията, макар че днес създадохме. За съжаление допуснахме два елементарни гола. Предупредих играчите, че Етър е сериозен, солиден отбор, който играе футбол. Предупредих ги да не си създават главоболия отзад, но точно това се получи”, добави наставникът и похвали 18-годишния талант Митко Митков за страхотния ми гол за 2:1, който обаче не бе достатъчен за успех.

“Митко има страхотно израстване. Момчето го показа на цяла България. Бяхме прави да твърдим това след лагера в Австрия”, завърши специалистът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери