Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов беше много разочарован след домакинската загуба с 1:2 от ФК Копенхаген на "Васил Левски". Двубоят беше първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, а реваншът в Дания е на 16 август от 19:30 часа българско време. Десподов, който асистира на Мауридес за откриването на резултата, също отчете скандалното съдийство на Барт Вертентен от Белгия. Реферът пресилено изгони с червен картон Божидар Чорбаджийски малко преди почивката, а през второто полувреме подари дузпа на гостите, с която те стигнаха до победата в София.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Огромно разочарование - за мен и за целия отбор. Биха ни нелепо с помощ от 12-ия играч, но и ние направихме грешки. Не искам да обвинявам никого. Отбранявахме се докато имахме сили, но с 10 човека е трудно", коментира Десподов.

"Нашите фенове са невероятни, благодаря им за подкрепата. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа, тъй като имахме шанс да го направим. 
Шансовете все пак остават за реванша. Видяхме, че Копенхаген не са нищо особено. Червеният картон и дузпата, която направих аз, доста им помогнаха", продължи националът.

"В Дания трябва да покажем футбол, който нашият треньор иска да играем. Сигурен съм, че имаме сили да отстраним Копенхаген", сподели още разочарованият Кирил Десподов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019