ЦСКА се подсили с още едно попълнение за халфовата си линия. Италианският полузащитник Диего Фабрини подписа договор за три години с клуба от "Армията". По този начин беше потвърдена бомбата на БЛИЦ. Преди часове разкрихме, че Фабрини минава прегледи при "червените", въпреки че уж беше очакван в Левски. БЛИЦ писа също, че се очаква още днес той да бъде представен като футболист на ЦСКА. Той идва на "Армията" от румънския Ботошани, където игра за последно.

Припомняме, че вчера ЦСКА представи и шотландец - нападателят Тони Уот, а преди часове и руски талант - Денис Давидов.  

След като "червените" спечелиха битката със "сините" за Фабрини, го представиха на клубния си сайт:

"Действащият като плеймейкър футболист идва от румънския елитен Ботошани, където през изминалия сезон изигра 31 мача, записвайки 5 гола и 5 асистенции.

Богатата кариера на 29-годишния Фабрини започва в Емполи, след което заиграва в Серия А на родината си с тимовете на Удинезе и Палермо. Следват трансфери и изяви в Чемпиъншип с екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам и Мидълзбро. След 4-годишния престой на Острова, халфът носи екипите на Специя и испанския Овиедо, преди да акостира в шампионата на северната ни съседка.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Диего Фабрини има в актива си един мач за "А" националния тим на Италия - през 2012 година в контрола срещу Англия. Освен това е изиграл 12 срещи за младежката формация на "адзурите".

Пожелаваме на полузащитника много здраве и успехи с най-великия български клуб!".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

От вчера насам ЦСКА представи вече трима нови футболисти - Тони Уот, Денис Давидов и Диего Фабрини: