Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров направи шеговит коментар след победата с 3:0 над Дунав. Бившият футболист на Фулъм разкри, че е заяви на треньора Стамен Белчев, че е голмайстор и може да вкарва както в собствената, така и в чуждата врата. Както е известно, 31-годишният бранител си вкара автогол при победата с 4:1 над Несебър за Купата на България.

„Дали ми става навик да бележа? Ами, да. Головете в собствената врата, а и в другата си ги вкарвам, честно казано. Аз казах на треньора, че съм голмайстор. То се вижда,” заяви Бодуров пред официалния сайт на ЦСКА.

„Срещу Дунав беше трудно, докато не вкарахме първия гол. Винаги е така – след него противникът се отваря и ни става по-лесно. Срещу нас другите винаги играят затворено и се борят да вземат точка, което е нормално. Затова до първия гол винаги е трудно,” допълни защитникът.

„Виждате, че всички се опитват с контраатаки да отмъкнат нещо от ЦСКА. Радващото е, че до този момент не даваме възможности на противниците да го направят. Няма отбор, който да спечели всички мачове, това е невъзможно. Ние ще опитаме обаче да направим и невъзможното ”, категоричен е националът.

„Видя се през второто полувреме, че определено бяхме по-добре подготвени физически от Дунав. Това, че сега играем през 2-3 дена… Хората по Европа цяла година играят в такъв цикъл, така че трябва да се радваме. Колкото повече мачове, толкова по-добре”, завърши Бодуров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма