Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев говори пред медиите след изненадващата загуба от Струмска слава (2:3) в контрола, която се игра на "Панчарево". Той коментира ситуацията с новите футболисти, като говори и за наказанието на Фернандо Каранга.

"Изводите, които мога да си извлека са, че хората, които днес играха, са тези, които се нуждаеха от игрови минути. Но смятам, че това, което показаха не е това, което на мен ми се иска. Бланко най-вероятно ще замести Каранга в двубоя срещу Ботев. Той работи много в тренировъчния процес, когато му се даде възможност по време на мачовете - също. Някой много трудно ще запълни празнината на Каранга, но ще направим всичко възможно да го направим", започна Белчев.

"Няма нужда от истерията, която се получава около Каранга. Виждате, че това, което някои целяха го постигнаха, но аз не оправдавам Каранга, в никакъв случай. Не ме разбирайте погрешно. Имах разговори с него и преди мача с Левски, и след него. Мисля, че това, което прави като жестове, не е нищо лично към някого, а е плод на емоция. Миналата година също го правеше, но явно тогава на никой не пречеше, а сега го прави", добави треньорът на ЦСКА.

"Надяваме се да работим още много и да подобрим състоянието си. Всички мачове са важни. И срещу Верея, и срещу Лудогорец дават три точки, така че не можем да избираме мачовете", завърши Стамен Белчев.