Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнение, че неговите футболисти са готови да станат шампиони. Според специалиста постоянството може да се окаже ключов фактор за отбора му в битката за титлата. Той също така добави, че освен ЦСКА и Лудогорец, Левски също е в борбата за върха.

"Мисля, че на 90% сме готови за пролетния дял от шампионата. Предстои ни първи мач срещу сериозен противник. Не бива да подценяваме Верея, тъй като този отбор победи и Левски, и Лудогорец. Ако покажем истинските си възможности, ще спечелим".

Относно битката за върха, той сподели: "Първенството до края ще е интересно. Борбата ще е между Лудогорец, нас и Левски. Гледам нашия отбори и ми се иска да покажем постоянство. Мисля, че отборът е готов да стане шампион. Трябва обаче да покажем постоянство”, категоричен бе Стамен Белчев, след като получи приза за треньор на месец  декември в традиционната анкета на Пресклуб „България”.

Специалистът изрази надежди, че скоро ще може да разчита на двамата португалци Укра и Рубен Пинто.

„Медицинският щаб и кондиционните треньори правят всичко възможно Укра да влезе в ритъм. Надявам се в най-скоро време да е готов на 100%. Рубен Пинто пък трябва да започне леки натоварвания. Освободих го за една седмица в Португалия. В неделя се прибира. Надяваме се до 20 дни да е добре”, сподели още треньорът на ЦСКА и добави, че селекцията в тима не е приключила.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018