Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото утре домакинството на Витоша (Бистрица) от 6-ия кръг на Първа лига. Двубоят на "Българска армия" е с начален час 21:00.

Специалистът изрази надежди, че "червените" няма да подценят съперника и ще бъдат пределно концентрирани срещу новака в родния елит.

„Няма непретенциозни съперници. Всеки съперник дава максимума си срещу нас. Това е нормално, защото ЦСКА е голям дразнител. Надявам се да сме си взели поуките от предишния мач срещу Септември. Говорим само за това, че не трябва да има подценяване“, коментира Белчев.

„Надявам се да бъдем по-убедителни в мача срещу Витоша. Няма място за подценяване. Трябва всеки един мач да държим високо нивото на игра. Това, че отборът на Витоша има една точка не означава, че трябва да бъде подценяван. Това е отбор, който излиза и се опитва да се надиграва. Ние трябва да бъдем готови от първата минута, за да покажем, че сме по-добрият отбор и да победим с добра игра. При всички положения ще има моменти, в които Витоша ще приеме играта в собствената половина. Трябва трайно да държим топката, да се опитаме да играем по фланговете и да имаме сигурност в средата на терена. Готови сме и за двата варианта“, добави треньорът на ЦСКА.  
„Мисля, че ще постигнем четвърта поредна победа. Нормално е настроението да бъде приповдигнато, но също така трябва да сме здраво стъпили на земята и да знаем, че трябва да изчистваме още много детайли в играта ни, за да бъдем още по-добър отбор“, продължи наставникът на „червените“.

„Има още много да се желае от тези футболисти. Лечението на Давид Симао протича в Португалия. Милчо Ангелов не е напълно възстановен, а Александър Дюлгеров имаше проблеми през седмицата и няма да попадне в групата“, каза още Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка