Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си от равенството 0:0 като домакин на Черно море от 22-ия кръг на Първа лига. Според специалиста "червените" са заслужавали днес успеха, но липсата на самочувствие и прибързаността на моменти са попречили на тима да спечели трите точки.

"Загубихме днес две точки. Според мен на моменти прибързвахме и нямахме нужното самочувствие. Трябваше да търсим слабите страни на Черно море, но играхме бавно и стояхме доста далеч от противника", коментира Белчев.

"След успеха над Верея говорих с футболистите. Нямаше нужната агресия. Като цяло не е това, което искам да виждам от футболистите", добави той.

"Имахме положения, но трябва играта да е по-убедителна. Трябва да си търсим нашия начин на игра - с владеене на топката, с повече положения. Трябва да се работи, за да покажем това, което хората очакват. Всички са добри футболисти и от всички очаквам много повече".

"Всяка загубена точка е важна, когато гониш шампионска титла, когато искаш да станеш шампион всички мачове са такива. Трябва да възстановим футболистите след днешния мач", каза още наставникът на ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018