Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от победата на “червените” с 4:1 над Несебър за Купата на България. Специалистът отличи представянето на Кевин Кубемба, който отбеляза хеттрик и заяви, че е щастлив, че разполага с нападатели като него и Фернандо Каранга. 

"В началото на мача Несебър се противопостави и имаше положения, но след втория гол нещата си дойдоха на мястото. Като цяло съм доволен съм с малки изключения от всички. На моменти имаше на моменти отпускане, което не трябва да се допуска. При някои статични положения не се справяме добре, но се надяваме, че ще ги изчистим в най-скоро време. Кубемба е страхотен човек и футболист. Добрите му дни в ЦСКА предстоят. И Каранга, и Кубемба са отлични футболисти. Щастлив съм, че имам такива нападатели в отбора”, каза Белчев.

“Що се отнася до новите попълнения Барт и Луе - доволен съм от представянето им. При втория още има липса на игрова практика, но се надяваме скоро да придобие такава. Кирил Десподов трябва да се съобрази с решението ми и днес да е резерва. Имам нещо предвид. Доволен съм от включването му през втората част, но може и още повече. Ще дойде моментът и да играе повече”, допълни наставникът.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ