Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев похвали футболистите си за старанието при победата с 5:0 над Верея в Стара Загора. Специалистът не демонстрира излишна еуфория след категоричния успех и заяви, че има още какво да се желае от играта на тима му.

"Доволен съм. Има какво да се желае още от играта, но за първи официален мач след паузата е добре. Победата ни беше абсолютно заслужена", коментира Белчев пред Диема Спорт.

"Мачът започна добре за нас, а след 2:0 беше въпрос на време да отбележим и трети. При нас най-големият проблем е постоянството. Ако го покажем, мисля, че ни очаква добро бъдеще. Излизаме и се опитваме да покажем най-доброто, на което сме способни", продължи треньорът на ЦСКА. 

"Има още много време за титлата, трябва да показваме постоянна игра. Нека не даваме предварително големи обещания, имаме да подобряваме играта си и като отбор, и като единици. ЦСКА винаги се бори да е шампион и да вземе Купата на България. Ще играем и на двата фронта. Всички нови футболисти има какво да покажат, тепърва ще се видят по-добри игри от тях", добави Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018