Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев дължи футболистите му да останат здраво стъпили на земята след гръмкото 6:0 над Берое. Убедителната победа за "червените" дойде само дни преди очаквания с огромен интерес четвъртфинал за Купата срещу Лудогорец. ЦСКА приема шампионите в четвъртък от 17:30 часа. 

"Убедителната победа не трябва да ни заблуждава. Макар, че водехме с три гола първото полувреме, не стояхме по най-добрия начин. Второто вече бяхме абсолютни господари на терена и това е най-малкото, с което Берое се отърва", коментира Белчев. 

"Надявам се тази победа да допринесе за настроението и самочувствието, но не трябва да ни заблуждава. Има още много неща да изчистваме в играта и да подобряваме. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Мачът с Лудогорец няма да има нищо общо с този с Берое", продължи треньорът на ЦСКА.

Попитан защо Станислав Манолев остана резерва днес и дали има някакъв проблем, Белчев бе лаконичен и каза единствено: "Не. Мое решение."

След това треньорът на "армейците" говори и пред клубния сайт. 
 
"Нека тази вечер се насладим на победата и от утре да мислим за следващия мач, който, според мен, се явява финал преди финала. Очаквам да е пълен стадиона, да покажем едно по-добро лице и след края на мача да празнуваме. Момчетата видяха, че дяволът не е толкова черен, че Лудогорец не е от непобедимите. Трябва да покажем добро лице и да спечелим", каза Белчев. 

Кадри "Спортал":

Белчев пред официалния сайт на ЦСКА:

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018