Проблемите пред треньора на Черно море Емануел Луканов за предстоящия мач с Верея в неделя се увеличават. Още един футболист на “моряците” е в лазарета след вчерашната тренировка.

По време на заниманието болки в областта на коляното е усетил Марек Кузма. По предварителни прогнози нападателят е с разтежение на сухожилието над коляното, но за да станат ясни точно какви са параметрите на травмата, ще мине ядрено-магнитен резонанс. Със сигурност Кузма отпада от сметките на Луканов за двубоя със старозагорци.

Атакуващият футболист Георги Божилов пък ще претърпи операция. Проблемите на Божилов в глезена се оказаха по-сериозни и за отстраняването им е необходима хирургична интервенция.

Така треньорът на Черно море Емануел Луканов ще прибегне към услугите на играчи от школата на “моряците”, за да запълни групата за двубоя с Верея.

Припомняме, че Витиня, Цветелин Чунчуков, Евгений Боровик и Мартин Костадинов са трайно контузени и са аут от терените до края на годината, а младият нападател Мартин Минчев е с разтежение. С националния отбор U19 пък са Ертан Томбак и Иван Дюлгеров. Последният обаче ще е на линия за неделя.

Мачът от 15-ия кръг на Първа професионална лига между Черно море и Верея е в неделя от 15,30 часа на стадион “Тича”.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма