Треньорът на Черно море Емануел Луканов бе доволен след победата с 1:0 над Дунав в Русе.

„Доволен съм генерално от момчетата. Доволен съм от мачовете и тренировъчния процес. Можем някъде да се препънем, но аз нямам никакви претенции към момчетата. Те се раздават на 100 процента. Имаме проблем пред гола и това не е само в днешния мач. Пропускаме да затворим мачовете и да получим спокойствие. Но пък бяхме солидни в защита. Щом излизаме на положения, ще се случат нещата", започна Луканов.

„Имахме първото полувреме контри, излизаме на положения с лекота. Сукуна, Огнянов, както и останалите ще започнат да си вкарват положенията", продължи треньорът на Черно море.

„Нищо не ни остава, освен да променим традицията да нямаме победа на „Тича“. Причина не мога да посоча. Сега идва мач с Пирин. Мачът с Верея беше изцяло наш, но тогава нещата се обърнаха в наша вреда след груба грешка.

Мисля, че за целта ни - първата шестица, с това поведение няма да имаме проблем. Влизаме цикъл от пет мача и тези, които са на ниво футболисти да ги завъртя и да спестим енергия. Това е причината Сукуп да не започне отначало“, завърши Емануел Луканов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма