Треньорът на Черно море Илиан Илиев беше доволен от равенството 0:0 на стадион "Българска армия" срещу ЦСКА в мач от 22-ия кръг на Първа лига. Специалистът беше доволен от характера, които показаха негови играчи след поражението с 1:4 от Берое преди седмица на "Тича".

"Предната среща беше тежка като резултат за нас. Гледахме мача няколко пъти, но заради липса на концентрация загубихме, тъй като допуснахме леки голове. Тук вече бяхме по-концентрирани. Футболистите дадоха 100% от възможностите си на този етап. Трябва да показваме повече самочувствие, за да може резултатът да е различен и да вкарваме голове. Все пак и на този резултат сме доволни, като се има предвид, че загубихме с 1:4 на старта. Тази точка няма да ни помогне много, но все пак е нужна за самочувствие, което е добре. Първата загуба беше шок за нас. Ние направихме добра подготовка, като сме доволни, че се представихме много добре физически срещу тима, чийто кондиционен треньор обяви, че е най-добре подготвен в Първа лига", сподели Илиев.

"Избрахме Марек Кузма, тъй като е биткаджия, докато Аристот Ндонгала е по-техничен. Кузма си изпълни задачите в дефанзивен план, но имаме резерви в атака. Централната ни двойка защитници  Даниел Димов и Александър Цветков се представиха добре, като за първи мач. Сега се връща и Илияс Хасани, така че ще имаме опции занапред, а не както беше в първия мач без Димов и Хасани. Най-важното е, как ще седи отборът. Хубаво е да имаш добър защитник, но по-важно е, отборът как седи на терена. При положение, че не изглежда добре и най-добрият защитник няма да ти помогне", добави треньорът на варненци.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018