Играчът на Черно море Исмаил Иса, който се разписа веднъж при успеха с 3:1 над Локомотив (Пловдив), даде своето мнение след края на двубоя. Националът коментира срещата, както и дебютното си попадение с екипа на "моряците".

"Дано продължаваме така и в другите мачове, като за първа битка се представихме на ниво. Показахме играта си, макар че още е първи мач, не сме свикнали, а и има и нови момчета. Първото полувреме не бяхме на ниво, но след почивката бяхме концентрирани и можехме да вкараме дори още попадения. По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах. По-важно е, че е дебют с три точки. Не съм го тренирал положението при гола, просто знаех, че съм близо до вратата, исках да бия силно по земя и така стана попадението", каза Иса.

"Познавам момчетата, само новите не ги знаех, но вече свиквам и нямам проблеми. С Илиан Илиев се познавам от по-рано, така че е добре. Надявам се на нова повиквателна за националния отбор, има още доста време до следващите мачове, ако се представям добре, ще получа повиквателна. Всичко зависи от мен", добави нападателят.
Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери