Черно море, който два пъти екзекутира Левски в последния месец, отстъпи с 0:1 на втородивизионния Черноморец Бачлик в контролна среща, играна на стадион “Младост" във Варна. В проверката треньорът Илиан Илиев използва шестима юноши от школата на “моряците”. В спаринга не взеха участие националите Радослав Василев, Илиасн Хасани, Мартин Минчев и Кононго, контузените Пламен Димов, Атанас Зехиров, както и Георги Илиев, Aристот Н`Донгала и Петър Витанов, които получиха почивка.

В 6-ата минута Тодор Паланков стреля от добра позиция, но топката премина встрани от вратата на Георги Китанов. В 19-ата Владо Мирчев се озова очи в очи с вратаря на “моряците”, но Китанов успя да избие удара на нападателя на Балчик. В 39-ата Георги Божилов стреля опасно от далечна дистанция, но над напречната греда.

54-ата минута Дани Кики центрира от фаул в наказателното поле, където Виктор Генев стреля с глава, но над гредата. 61-вата минута Патрик стреля от малък ъгъл от наказателното поле, но топката срещна тялото на бранител. 64-ата Дани Кики получи топката от Георги Божилов и стреля от близо, но вратарят на Балчик спаси.

В 66-ата Черноморец поведе в резултата. Георги Георгиев се озова сам срещу Иван Дичевски и не сгреши – 0:1. В 70-ата минута Мехди Фенуш навлезе в наказателното поле отляво и стреля, но отново стражът на гостите успя да спаси. В 73-ата футболист на Черноморец Балчик излезе на добра позиция отдясно и стреля, но топката се отби в страничната греда и бе уловена от Иван Дичевски. 77-ата Денислав Ангелов открадна топката в центъра, проби и подаде вляво на Жоржиньо, който центрира успоредно на вратата към Дани Кики, но халфът на “моряците” не успя да засече топката. До края на срещата Черно море пресира съперника в собствената му половина, но така и не успя да стигне до попадение.