В Черно море работят усилено по окомплектоването на състава за новия сезон след големия скандал и последвалата раздяла с няколко ключови футболисти. Както е известно, от "Тича" бяха освободени Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов по нареждане на ръководството на клуба. Причината е съмнения на управата на Черно море, че футболистите са играли симулативно при загубата с 1:3 от ЦСКА. Също така изтекоха договорите на Радослав Василев, Юго Кононго, Мехди Фенуш и Жоаким Балми.
 
Днес Черно море подписа договори с двама свои юноши. Това са бранителят Виктор Попов и халфът Лъчезар Йорданов, информираха от клуба на официалната си страница.

Двамата станаха шампиони на България с юношите старша възраст в Елитната група до 19 години и вече записаха официалния си дебют за мъжкия отбор на "моряците".

Лъчезар Йорданов записа първите си минути за отбора на Илиан Илиев в края на април 2018 г. срещу Витоша (Бистрица), а Попов направи своя дебют срещу Ботев (Пловдив) във Варна в 33-ия кръг на Първа лига през вече изминалия сезон.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019