Черно море е поискал доскорошния халф на Левски Васил Панайотов, твърди "Тема Спорт". Старши треньорът на "моряците" Илиан Илиев се надява да подсили средата на терена със сърцатия футболист, който въпреки че не остана на "Герена", показа сериозно израстване. Варненци вече са предложили конкретна оферта на полузащитника, като финансовите условия са били доста добри. 

Панайотов е бил категоричен, че ако не си намери отбор в чужбина, почти сигурно ще акостира на "Тича". Той е обявил, че ще изчака още малко. Опции пред него са клубове от Кипър, Израел, Турция и Казахстан. 

Ако халфът дойде в Черно море, това най-вероятно ще се случи в началото на август. В момента Васил Панайотов води индивидуална подготовка. Както е известно, неговият договор с Левски изтече в края на сезона и нов не беше подписан. Така играчът си тръгна като свободен агент.

В същото време стана ясно, че централният защитник на Черно море Даниел Димов остава поне за есенния дял. Той бе пред трансфер в чужбина, но засега нещата са в застой.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига