Футболистът Даниел Златков, който реши да се пробва в смесените бойни изкуства (ММА), коментира очакванията си преди дебюта си в клетката. Както вече стана ясно, в събота БГ Роналдо се изправя в зала "Арена Армеец" срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от голямото бойно шоу "Spartacus Fighting Championship 6". Организаторите дадоха пресконференция тази вечер, на която участва и Златков. Галата в събота започва в 18 часа и ще продължи до полунощ. 

На пресконференцията Златков говори и за катастрофата, която претърпя преди дни. Бившият защитник на Ботев (Пловдив) разкри и сериозното си притеснение - при загуба от Атанас Михайлов, самочувствието му би се сринало.

"Преди два дни имах неприятен инцидент на автомагистрала "Струма". За щастие съм добре, както и другите участници в катастрофата. Относно подготовката за предстоящия двубой в събота - имам честта да се подготвям с най-добрия треньор Ангел Караиванов. Благодаря му, както и на другите момчета за помощта, която ми оказват в тренировките", обясни Златков.

"Колкото до противника ми - дори и във футбола винаги съм излизал със страхотен респект към моите съперници. Така ще бъде и в в събота, макар че ми се искаше малко по-корав съперник за първия мач. В тези боеве всичко може да се случи. Ако загубя от Наско в събота, самочувствието ми и самият аз ще се срина", каза благоевградчанинът. 

"Всичко може да се случи. Аз вярвам в себе си и вярвам, че ще мога да победя, дори с лекота. Не го подценявам в никакъв случай, макар че станахме обект на подигравки в последните дни", добави Дани Златков.