Целунатата от Кубрат Пулев репортерка Джени Суши разкри какви други скандални неща е направил Кобрата с нея, но камерата не ги е уловила. Наетата от нея известна адвокатка Глория Олред пък заяви, че ще бъде поискано Комисията по спорта в Калифорния да отнеме лиценза на българския боксьор, който при пристигането си на летище София хвърли вината върху журналистката и обяви, че тя “искала много повече”.

Джeни Суши прочете предварително подготвено изявление. В него се споменава, че по време на интервюто й с боксьора Пулев не само я целунал без разрешение, а освен това сграбчил и задните ѝ части докато прибирала личните си вещи в дамската си чанта.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“Никога не ми се е случвало нещо такова и не искам никога повече да ми се случва. Това, което той направи беше отвратително. Почувствах се ужасно омърсена и засрамена и не знаех как да отвърна”, сподели Суши на пресконференция. Тя призна, че е присъствала на афтър партито защото смятала, че имало възможност да направи още интервюта. В края на вечерта Кубрат Пулев я помолил да изтрие частта с целувката, но тя умишлено я публикувала с цел “всички да видят на какво е била подложена”.

“Искаме боксовия лиценз на господин Пулев да бъде отнет. Също така искаме Спортната комисия да постави този инцидент и поведението на Пулев в дневния си ред на следващото заседание на 14 май, и госпожа Джени Равало и аз да може да свидетелстваме", заяви адвокатката Глория Олред, която е известен активист за правата на жените.

"Дори ако бяха приятели, той все пак трябваше да пита за разрешение да я целуне по устата. Това е много интимно. Жената има право да каже ‘не’. Тя е била там, за да върши работата си. Това пречи на професионалните ѝ задължения. Да, мисля, че това може да се счита за сексуален тормоз”, добави 77-годишната юристка, известна с това, че взима едни от най-трудните дела за сексуален тормоз.