Всички детайли около реванша между Антъни Джошуа и Анди Руис са уточнени. Двата щаба си стиснаха ръцете, а финансовите параметри на боя са огромни. 

Според британски издания доближават дори мача Кличко - Джошуа от 2017 г. на "Уембли".

Както е известно, мексиканецът Руис сензационно отне поясите в три версии (IBF, WBA и WBO) от кръста на AJ, след като го сразина 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън".

Според BBC финансовите параметри на боя са едни от най-големите в историята, доближаващи дори мача Кличко - Джожуа от 2017 г. на "Уембли".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

За шампиона Руис ще има поне 40 милиона долара, след като спечели едва 6,5 милиона в награден фонд и хонорари за изненадващата си победа. Джошуа, който продължава да е по-продаваемото име от двамата, сигурно ще прибере два пъти повече от съперника.

Мачът ще е на 29 ноември в "Медисън Скуеър Гардън", Ню Йорк, или на 14 декември в Кардиф - това е последният детайл, който се уточнява, но се избира само между тези две локации и дати.

Руис и хората му предпочитат Америка, защото подкрепата там ще е по-голяма за мексиканеца.

Часът на мача не е проблем и в двата случая и ще е удобен за десетки милиони негови сънародници. В Кардиф боят ще започне около 22 ч британско време, което е в ранния следобед в Мексико (събота).