Отлагането на мегасблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев донесе негативни емоции най-вече на българските запалянковци. Това важи в най-голяма степен за нашите сънародници, които искаха да гледат двубоя в Кардиф на живо и направиха всичко възможно да се сдобият с билети за мача.

След като Кобрата се контузи, а на негово място на ринга срещу британския боксьор ще излезе Карлос Такам, логично спадна и интересът към срещата на "Принсипалити Стейдиъм". Голяма част от българските фенове на бокса и Пулев търсят всевъзможни начини да си върнат парите, заплатени за вече отложената битка. За тяхно съжаление обаче това едва ли ще се случи.

БЛИЦ СПОРТ разбра, че закупените билети за мача Джошуа - Пулев важат за срещата на британеца с Такам. Организаторите на галавечерта в Кардиф категорично са отхвърлили възможността да връщат парите от продадените билети.

"Отиваме в Кардиф, но няма да гледаме Джошуа - Такам. Ще стоим отвън и ще се опитаме да продадем билетите. Това е единственият шанс да избием поне част от парите си", разказаха пред нашата медия част от потърпевшите.

В същото време БЛИЦ СПОРТ разбра още, че ако нашите сънародници искат да отменят резервациите си за хотели в уелската столица, те ще загубят 50% от заплатената вече сума. Другата неприятна новина е свързана със самолетните билети. Парите за тях със сигурност "изгарят".