Промоутърът Еди Хърн потвърди, че световният шампион в тежка категория Анди Руис - младши и Антъни Джошуа са подписали договора си за реванш, а освен това разкри защо един от най-чаканите от феновете мачове ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

"Мога да потвърдя, че и двамата боксьори са подписали договора за реванша. Ще има пресконференции в Саудитска Арабия, Лондон и Ню Йорк с участието на двамата. В скоро време ще има повече детайли. По отношение на другите мачове за вечерта, може да очаквате най-доброто от нас. Толкова много боксьори искат да бъдат част от това емблематично събитие. Към феновете на бокса - това ще бъде вечер, която никога няма да забравите. Това събитие ще остане в историята", заяви Хърн.

"Имаше много приказки за това къде може да се проведе този мач, обсъждахме Великобритания, САЩ и други предложения. Искахме да отидем на място, което вярва в бокса и има визия за бъдещето на този спорт. Извън Кардиф и САЩ има и друг свят, който ние искаме да популяризираме бокса", обясни Хърн за мястото на провеждане на срещата. Тя ще се състои в Дирия в специално построен за събитието стадион с капацитет 15 хиляди души.