Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Арън, посъветва Антъни Джошуа да не търси реванш срещу мексиканеца Анди Руис, след като претърпя сензационна загуба от него. Според Аръм желание на Джошуа за ответен мач би било "лудост, глупаво и най-тъпото нещо".

"Не бих го предвидил. Анди е доста добър боксьор. Той има бързи ръце и скоростни крака. Но няма никакъв удар. Той се е бил с много хора, които не могат да кажат думата бой и ги е побеждавал, но той не можеше да ги нокаутира. Фактът, че нокаутира боксьор като Джошуа, когото съм виждал по телевизията и на живо срещу Джоузеф Паркър, ме шокира", коментира Аръм, който е организирал някои мачове на Руис.

"Анди Руис е прекрасен човек, но не е Владимир Кличко. Ако Джошуа успее да оцелее срещу Кличко, който може да удря, и да го нокаутира, как по дяволите Руис го победи? Освен ако това не беше Джошуа на ринга. Това е нещо, което може да се случи. Може би не е тренирал достатъчно. Може би е имал контузия. Когато се случи нещо такова, може никога повече да не е този Джошуа", добави легендарният промоутър.