Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, призна, че клиентът му е сред най-добрите боксьори в тежката категория в момента и допълни, че Кобрата все още се интересува от мач срещу Антъни Джошуа. Британецът държи три шампионски пояса (във версии IBF, IBO и супершампион на WBA), а през октомври трябваше да се бие с Пулев, но българинът получи контузия и се отказа от мача.

"Кубрат е сред тримата или четирима най-добри боксьори в тежка категория в момента. , така че битката с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев все още иска среща с британеца, но не знам дали Джошуа я иска. Това е голяма битка за Пулев", заяви Зауерланд.

Друг възможен вариант за родната звезда на боксовата сцена може да бъде шампион на WBA Мануел Чар, който в края на миналата година спечели титлата след единодушно съдийско решение за победа над Александър Устинов.

"В момента планираме следващия си ход. С победата на Чар, сега пред нас има няколко опции. Подобна битка за Пулев определено е възможна. Кубрат е много разочарован, че трябваше да се оттегли от битката с Джошуа, когато беше толкова близо", допълни Зауерланд.