Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн говори за мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри, който превърна Кобрата в претендент за световната титла на IBF. Пулев победи безапелационно, макар по точки, а Хърн сподели, че не го е гледал, но е получил съобщения за това как се е развил.

“Не съм гледал мача, но получих съобщения от няколко човека за срещата. Разбрах, че мачът е бил доста дефанзивен, а не можеш да отидеш в България, да вземеш такова решение и да се биеш по този начин. Не може да се биеш по този начин и да спечелиш всичко, но Хюи Фюри е млад човек, той ще дойде отново и ще направи нов опит. Сега Кубрат Пулев е основен претендент, той трябва да срещне Антъни Джошуа, когато му дойде времето, може и да е след 2 години. Сега на дневен ред за AJ е мача на Дилиън Уайт, но в определен момент двубоят срещу Пулев ще излезе на дневен ред, това може и да е и след 2 години. Мачът с Кубрат може да се състои в края на 2019-а или в началото на 2020-а година, но той ще получи със сигурност своя шанс”, каза Еди Хърн.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Ако отидем в Америка, за да срещнем Джарел Милър, то $20 милиона задължително трябва да са на масата, така че в някакъв момент ще се стигне до това. Ще трябва да идем в САЩ. Джарел е много интелигентен, има страхотна енергия и смятам, че ще е труден противник. На първи план е срещата за защита на титлата на WBO, а след това за IBF, ако може всичко да се организира достатъчно бързо и бъде постигната договорка с мениджърите”, каза промоутърът на Антъни Джошуа.