Тайсън Фюри ще се изправи срещу американеца Дионтей Уайлдър в реванш, който ще се състои до средата на настоящата година. Това потвърди агентът на британския боксьор Франк Уорън. Припомняме, че двамата не успяха да излъчат победител в зрелищен сблъсък в Лос Анджелис, като съдиите отсъдиха равенство. Така Уайлдър запази титлата си на WBC (Световен боксов съвет) в тежка категория.

„Опитваме се да организираме реванша в този момент. Всеки иска да гледа този бой, а най-важното е, че и самите боксьори го искат. Мястото може би ще е в САЩ, тъй като парите са там. Тайсън бе разочарован от решението на реферите в последния мач, но въпреки това иска реваншът да бъде отново в Щатите”, сподели Франк Уорън пред ESPN.

„Лас Вегас е една от опциите пред нас, тъй като не искаме да се бием отново в Калифорния. Не харесвам калифорнийската комисия в бокса, тъй като там трябва да се променят доста неща. Тайсън се готви здраво във фитнеса, за да е готов за идната среща. Мачът трябва да се проведе преди юни месец. Тайсън е най-отвореният за преговори боксьор в света. Вярвайте ми. Той отиде в Германия, за да се бие с Владимир Кличко. Отиде до САЩ, за да се бие с Дионтей Уайлдър. Проблемът на Антъни Джошуа е в агентите му – братята Хърн. Джошуа е „златната им кокошка” и те искат да го предпазят от това да изяде пердаха”, добави агентът на Фюри.