Боксьорът в тежка категория Хюи Фюри очевидно още не е забравил загубата от Кубрат Пулев в София през октомври миналата година. Тогава Кобрата победи британеца с единодушно съдийско решение след 12 рунда.

"Да се бия с националния герой Пулев в България, извън комфортната ми зона, ми осигури опит, който не мога да си купя. Но от Световното младежко първенство в Армения, винаги съм бил способен да се изключа от всякаква връждебност", каза Фюри.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"След като рана от спаринг се отвори в рунд две, не можех да запазя пълната си концентрация върху боя, не можех да покажа на какво съм способен. Докторите ни казаха преди това, че раната ще се задържи след зашиването, така че поехме риска, но се отвори веднага. След това игровият план се промени тотално. Не можех да виждам", продължи той.

"Първоначално докторът на ринга каза "Само още един рунд". В паниката започнах да атакувам като маниак. Това ме измори. Просто нямах реален шанс. Все още съм уверен, че без раната щях да победя Кубрат с лекота", добави още боецът. 

В събота Хюи Фюри ще се изправи срещу непобедения канадец Крис Норад в първия си двубой от този с Пулев насам.