Няколко вълнуващи срещи ще подгреят боксовата гала вечер на 28 април в зала "Арена Армеец" в София, преди българският шампион Кубрат Пулев да излезе на ринга срещу американския му съперник Кевин Джонсън.

Преди това Даниел Станоев (8-3; 5 нокаута) ще се изправи срещу Ивайло Боянов (3-9, 1 нокаут) в сблъсък с осем рунда в лека категория. Софиянецът Станоев ще се боксира след впечатляваща поредица от пет победи, включително смайващ триумф срещу непобедимия Майкъл Пърт в Лондон в осем рунда. Съперникът му Боянов също има забележими победи зад гърба си, включително победа с нокаут срещу Шон Дик в Шотландия през ноември 2016 г.

Това ще е вторият местен сблъсък, който ще подгрява срещата между Пулев и Джонсън. Йосиф Панов (6-3, 2 нокаута) от Плевен ще се боксира със софиянеца Борислав Занков (7-14, 1 нокаут) в шест рунда средна категория. Мачът между Станоев и Боянов ще подгрее сблъсъка между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън за Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация в тежка категория. Пулев се завръща в София след огромния си успех в родината срещу Самюел Питър на 3 декември 2016 г. и ще защитава колана си срещу бившия претендент за Световната титла Кевин Джонсън.

В подгряващите срещи в боксовата гала вечер ще участват също Кай Робин Хавнаа, Леон Бън, Албон Первизай и Тервел Пулев – братът на Кубрат Пулев.

Феновете могат да разчитат, че на winbet.bg ще намерят най-високите коефициенти, а също и огромно разнообразие от игри, пазари и събития.