Антъни Джошуа изуми всички с избора си на торта за рождения си ден. Британецът, който навърши 29 години (15 октомври), си позволи да похапне от торта, която съдържа умопомрачителните 7500 калории.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сладкото изкушение, съставено от блатове за торта, течен шоколад, шоколадови бонбони, шоколадови бисквити и шоколадово десертче, би накарало всеки един да се поти във фитнеса седмици наред. За Джошуа изгарянето на подобно количество калории се случва за един ден.

Боксьорът сияеше от щастие, когато трябваше да духа свещичките върху тортата, а след това подслади живота си по повод празника. Все още не е ясно колко парчета от калоричната "бомба" е изял Джошуа, но е ясно, че едно от тях съдържа около 1000 калории.

Британецът се отклонява от хранителния си режим не за пръв път в кариерата си. Миналата година преди сблъсъка с Джоузеф Паркър, медиите на Острова разкриха, че боксовата звезда не се ограничава със строга диета и беше щракнат да похапва пица, пилешки крилца и китайско.

Непобеденият в професионалния бокс Антъни Джошуа е известен не само с тежките си удари на ринга, но и с оформените мускули и плочки, които респектират опонентите му.

След победата му срещу Александър Поветкин все още не е ясно кой ще бъде следващият му съперник. Във Великобритания чакат с нетърпение мач с Дионтей Уайлдър, но в медийното пространство се завъртя и вариант с нов двубой с Дилиън Уайт.