Българският боксьор Кубрат Пулев не е единственият, който се оказа замесен в скандал със сексуално посегателство заради изненадващата целувка, която запели по устните на журналистката Джени Суши.

Бившият шампион на UFC Конър Макгрегър може да се окаже виновен по обвинение в сексуално насилие. Според „Ню Йорк Таймс“ ирландецът е разследван от полицията в Дъблин заради инцидент от месец декември 2018 година.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В началото на тази година Макгрегър беше арестуван, но освободен след проведения разпит. За момента няма официално предявени обвинения срещу 30-годишния боец. От екипа на ирландеца засега отказват коментари по изнесената информация от авторитетното американско издание.

Както е известно, Конър Макгрегър вчера обяви прекратяването на кариерата си в ММА, а в социалните мрежи започнаха да питат дали обвиненията в изнасилване не са причина за това, макар че решението му беше очаквано, след като от UFC отказаха да му предоставят акции в организацията. Очаква се сега ирландецът да се прехвърли в кеча.