Организаторите на гала вечерта по смесени бойни спортове "Spartacus Fighting Championship 6" начело с Георги Анадолов обещаха зрелищни битки в събота в зала "Арена Армеец". Голямото събитие ще стартира в 18 часа и ще продължи до полунощ. 

"Животът е битка. Тези момчета показват дух, воля, постоянство и всичко, което се налага, за да се бориш. Щастлив съм, че имам възможност да покажа на българската сцена такова събитие. Ще станем свидетели на грандиозно шоу. Пожелавам да няма контузии и всеки да е доволен от собственото си представяне. Всички са с една мисъл - да постигнат победа, но и загубите могат да покажат колко си израснал", каза Георги Анадолов, президент на бойната верига "Spartacus Fighting Championship". 

Три от мачовете в събота ще бъдат за шампионски титли. В тях ще излязат едни от най-добрите ни бойци - Антон Петров, Даниел Илиев и Сергей Александров. Те бяха сред участниците в пресконференцията преди гала вечерта. 

И тримата са амбицирани да победят съперниците си. Антон Петров и Сергей Александров се изправят срещу шампиони от една от безспорно най-добрите школи в световен мащаб - холандската. Чико Кваси ще защитава пояса си в категория до 75 кг срещу категоричния и безкомпромисен в изявите си на бойната сцена Александров, а Дани Илиев ще направи същото срещу Джузепе Де Доменико. И двете битки са в стил К1. 

Големият любимец на българските фенове на муай-тая и световен шампион Антон Петров пък се цели в победата над Лиъм Макгрендълс. 

"Моят двубой е единствената среща по муай-тай. Два месеца се подготвям усилено, готов съм. От две години не съм се бил в България. Надявам се да зарадвам публиката с победа", амбициран е Антон Петров.