Кубрат Пулев ще се боксира срещу Дилиън Уайт почти сигурно на 18 август. Тази дата се появи като приоритет №1 пред българина. Самият той посочи, че на въпросната дата, която се пада в събота, е най-удобният ден за срещата. Идеята на Пулев е мачът да се състои на Националния стадион "Васил Левски", за да събере колкото се може повече зрители.

Обаче... Има доста странични фактори, които изведнъж се оказват препятствия пред боксовия двубой. 18 август съвпада с гостуването на аржентинския гранд Бока Хуниорс във връзка с тържествата свързани със 75-годишнината от рождението на легендарния Георги Аспарухов. Футболният мач е на 19 август и е почти немислимо Националният стадион „Васил Левски“ да приеме бокс вечерта на 18 август и след няколко часа всичко да бъде преобразено за футболното зрелище.

Засега никой от щаба на Пулев все още не е влизал в контакт с Национална спортна база за да съгласува подробности около мероприятието.

Освен всичко е възможно през август да се играят срещи за Лига Европа, ако ЦСКА и Славия продължат напред в квалификациите на турнира.