Джони Нелсън е легенда в полутежка категория в бокса. Той държи рекорда в своята категория за най-много поредни успешни защити на световната титла – 13. Нелсън коментира мача между Джошуа и Пулев, насрочен за 28 октомври.

"Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички в бокса го познават отлично. Антъни Джошуа поема голям риск, като се изправя срещу него", каза легендата.

„Пулев е почти безгрешен в кариерното си развитие, от аматьори до професионалисти. Той бе спрян от Кличко преди три години, но това бе един от най-силните мачове на украинеца. Пулев се справя по-добре с класически боксьори, защото има сериозен опит от аматьорите. Той е голям риск за Антъни, но той трябва да приеме този мач, иначе ще загуби пояси си от IBF. Пулев прави всичко правилнo на ринга и ще накаже всяка грешка на Джошуа. В 25 мача той има 24 победи и 13 нокаута, което показва, че той може както да спира мачове, така и да се боксира докрай. Ако успее да победи Пулев, това ще докаже, че Джошуа може да се справя с всякакъв тип боксьори, независимо какви са те", коментира Нелсън пред Sky Sports.