"Победихме, защото това сме ние. Защото сме силни и защото със сърце и с душа правим нещата! И с много любов!", това бяха първите думи на Кубрат Пулев, след като боксовият му лиценз бе върнат от спортната комисия на щата Калифорния.

В Сан Диего заседателите взеха единодушно решение - 6:0 гласа, а щабът на Кобрата определи успеха като "победа с технически нокаут за по-малко от 20 минути". 20 минути, тъй като почти толкова продължи заседанието на комисията.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Похвалиха ме и за добър английски, което не ме възгордява, защото не смятам, че ми е чак толкова добър. Въпреки всичко - за хейтърите в България, щом в Kалифорния ми одобряват английския, смятам, че всичко е супер", каза Кубрат пред bTV.

"Колкото повече започва да се дъвче подобно нещо и те се опитват да направят, защото атакуваха и Боб Аръм, който няма толкова голямо отношение със случая, вече става смешно. Човек трябва да загуби с достойнство"

"Очакваме IBF да се активизират и да направим мач за световната титла, защото аз съм официален претендент вече една година. Има си правила, които трябва да осъществим по техен начин. Когато се подготвя стабилно и качествено, мисля, че октомври или ноември, смятам, че можем да направим един мач. Искрено се надявам този мач да бъде в България и ще се опитам да бъде. Това ще е нещо, което българите заслужават. Нещо, което не е правено до момента и ще ме изпълни с гордост", завърши Пулев.