Работодателите на Дженифър Суши - „Vegas Sports Daily“, публикуваха официално становище за целувката на Кубрат Пулев. Българският боксьор сграбчи репортерката след победата над Богдан Дину с нокаут в неделя сутрин. От съобщението става ясно, че е започнало разследване на ситуацията:

"След мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В момент, в който тя се опитвала да проведе интервю с него след срещата, това се е случило", пише в  сайта „vegassportsdaily.com“.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злощастно събитие.“

„Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, продължава становището.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Това, което се случи на г-жа Суши, бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към публикациите ни и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.“

„Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”.
Превод: boec.bg