Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев, който победи категорично по точки Хюи Фюри, говори след края на срещата, играна в "Арена Армеец". Ето какво каза официалният претендент за световната титла на Международната боксова федерация, която е притежание на Антъни Джошуа:

"Благодаря на уникалната публика. Българите сме силни, когато сме заедно. И това не е клише. Наистина Фюри беше в добра форма. Добър противник. Труден за уцелване, защото беше доста крив и неудобен, но както виждате, учим ги младите... Винаги е добре дошъл в нашия боксов клуб, имаме добри треньори. За да го има Кубрат Пулев, преди нас е имало много добри боксьори, така че респект за тях", каза Кобрата.

"По принцип имам много дебела глава, но вярата ме задържа. Беше много бърз Фюри, но имах много по-точни удари и той се предаде. Опитът и добрите тренировки ми донесоха победата. Контузии имаше и сега, но бяха малки и продължихме да работим здраво. Готов съм да изляза срещу Антъни Джошуа. Друг Кубрат ще излезе срещу него, не този от тази вечер. Имам грешки за оправяне", добави българинът.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)