Кубрат Пулев се е фокусирал единствено и само върху своята подготовка. Въпреки многобройните спекулации в последните дни около раздялата му с фолкпевицата Андреа, Кобрата тренира усилено, докато дойде време за следващия му двубой. 

Българинът, който е официален претендент за световната титла в тежка категория за професионалисти (версия IBF), проведе лагер в Испания, курорта Палма де Майорка. 

Неотлъчно до него е Ули Вегнер. Двамата проведоха серия интензивни тренировки, също както и през миналата година на това място.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Въпреки жегата, тандемът Пулев - Вегнер тренира усилено. 

„Нямаш шанс срещу мен. Далеч си, далеч си”, с тези думи Кубрат се обръща към треньора си. 

Припомняме, че в понеделник (22 юли)  Пулев ще трябва да се яви пред Спортната комисия на щата Калифорния в Лос Анджелис.

На него се очаква да се потвърди възстановяването на състезателните му права, след като той многократно се извини на хората и на Джени Суши за емоционалната целувка и премина всичките курсове на обучение, които от комисията му бяха наложили.

Случаят на Пулев е поставен под точка 1 в дневния ред на комисията, а самият той ще присъства лично в залата заедно с екипа си.