Българската звезда на свръхтежката категория в професионалния бокс Кубрат Пулев коментира в предаването „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ решението на Атлетическата комисия на щата Калифорния. Както е известно, снощи Кобрата отново получи боксовия си лиценз за територията на САЩ, след като мина последното му изслушване по казуса за сексуално посегателство срещу Джени Суши.

"Очаквах решението и беше закономерно. Всичко мина идеално и гладко. Не ме притесни, че искаха да говоря на английски по време на изслушването, напротив, даже беше комплимент за мен. Казаха ми, че ме били разследвали, гледали мои интервюта на английски и смятат, че е добър. Така че това е едно доказателство за всички хейтъри в България от Калифорнийската комисия, че говоря добър английски“, заяви Кобрата.

"Нямам какво толкова да си казвам с Глория Олред. Нямам нищо лично нито към нея, нито към Джени Суши. Не ги мразя, даже напротив. Веднъж вече им казах, че ги обичам като дами и моите уважения към тях. Те се бориха, но смятам, че истината възтържествува. Аз си взех моите поуки. Благодарен съм за всичко това, което се случи, защото вече съм още по-ъпгрейднат."

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Оттук-насетне съм готов и гладен за битки. Отпочинал съм достатъчно, в подготовка съм вече и очакваме мач за световна титла на IBF, за да мога да постигна своята мечта, Независимо къде, независимо кога, аз съм готов и съм в очакване на подобна битка, независимо срещу кого. Мачът за световната титла може да е и в Калифорния, защо не, за мен няма значение. Аз бих се радвал да е в България, но не е лесно осъществимо. Винаги съм настоявал всички мачове да се осъществят в България, но не зависи всичко от мен. Въпреки това, аз ще се боря мачът за световната титла да бъде в България. Оттук-нататък ще се знае повече по въпросите за моя опонент. Не мога да кажа абсолютно нищо. Аз съм готов да направя и още един мач преди този за световната титла, готов съм да играя и директно за шампионския пояс. Имам много енергия и съм в топ-форма", призна Пулев.

"Поздрави на всички българи и на всички, които бяха зад мен и ме подкрепиха в такава по-аварийна ситуация и малко случваща се другояче. Аз съм доволен и им благодаря, благодаря дори и на критиците, защото за мен градивната критика е изключително важна. Да продължават да ме критикуват, но умно", завърши Кобрата.